AKSARAY / MERKEZ - 125.Yıl Ortaokulu

Nis

Hayvanları sevme ve koruma kulübü öğrencilerimiz sokak hayvanlarına mama dağıttılar. Bu güzel davranışlarından dolayı öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz rehber öğretmeni Özgül DEMİRÖZ tarafından 8. sınıf öğrencilerimize LGS bilgilendirme semineri verildi.

Mrt

Okulumuz rehber öğretmeni Özgül DEMİRÖZ tarafından öğrencilerimize Akran Zorbalığı ve Siber Zorbalık Semineri verildi.

Mrt

Dilimizin Zengillikleri Projesi Kapsamında Anasınıfı Velilerimizle Hikaye Kitabı Hazırladık.

Mrt

Valilik Cumhuriyet Kupası kapsamında Ortaokullar arası masa tenisi turnuvasında yıldızlarda Derya Nur DOĞAN 1'lik, Utku BOZ 3'lük, Melisa Nur CANBULUT ise 4'lük elde etmiştir. Küçüklerde ise Gizem CEYLAN 2'lik ve Feride DAĞ ise 3'lük elde etmiştir. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Küçük Kızlar Masa Tenisi Takımımız il genelinde yapılan musabakalarda 3'üncülük elde etti.

Şbt

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda düzenlenen “Anahtar Kelimelerle Hikâye Yazma Yarışması”nda derece alan öğrencilerimize Okul Müdürü Beyti BAKAR tarafından ödülleri verildi.

1. İkra Nur Çekiç

2. ⁠Muhammed Emir Yalçın