AKSARAY / MERKEZ - 125.Yıl Ortaokulu

May

İŞKUR tarafından öğrencilerimize teslek tanıtımı yapıldı.

May

Sınıflar Arası Satranç Turnuvasında 8/A sınıfı öğrencimiz Mert ŞAMBAZ birinci oldu. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

May

Sınıflar Arası Mangala Turnuvasında 8-D sınıfı öğrencimiz Jasmin MIRZA birinciliği elde etmiştir. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Hayvanları Koruma ve Sevme Kulübü kapsamında yürüttüğümüz Canlıları Seviyorum Onların Farkındayım Projesi.

Nis

Hayvanları sevme ve koruma kulübü öğrencilerimiz sokak hayvanlarına mama dağıttılar. Bu güzel davranışlarından dolayı öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz rehber öğretmeni Özgül DEMİRÖZ tarafından 8. sınıf öğrencilerimize LGS bilgilendirme semineri verildi.

Mrt

Okulumuz rehber öğretmeni Özgül DEMİRÖZ tarafından öğrencilerimize Akran Zorbalığı ve Siber Zorbalık Semineri verildi.